Ceaiul de hibiscus este obţinut dintr-un amestec de flori şi frunze uscate, alături de caliciul plantei. Gustul său este uşor acrişor, asemănător cu cel al afinelor. Ceaiul are o nuanţă…
Fructele măceşului sunt recunoscute ca fiind un adevărat medicament natural, datorită conţinutului ridicat de vitamina C. Se consumă sub orice formă - ceaiuri, tincturi, infuzie, decoct, dar şi sirop, zdrobite…
Kanchnar, Arborele de orhidee (Bauhinia Variegata) 122,57 mg / 245,14 mg . Un agent de frunte pentru sănătatea sistemului limfatic şi a glandelor. Menţine şi protejează sănătatea celulelor din corp.…
Pune o lingură de cozi de cireşe într-un pahar cu apă clocotită (250 ml de apă) şi lasă la infuzat pentru 5-10 minute. Strecoară ceaiul de cozi de cireşe şi…
Destul de puţin popular, poate şi din cauza gustului amărui uşor neplăcut, ceaiul de păpădie este unul dintre cele mai puternice detoxifiante naturale. Frunzele de păpădie din care se prepară…
Gălbenelele sunt printre cele mai cunoscute şi miraculoase plante! Aceste plante sunt folosite de secole pentru ameliorarea sau combaterea mai multor tipuri de tulburări, în special a celor care afectează…
Ceaiul nutrisan INC este un ceai pentru protecţia inimii şi calmarea spiritului, cardiac hipotensiv, sedativ. Contribuie la reducerea frecvenţei pulsului cardiac, la reducerea spasmelor, la funcţionareă normală a sistemului nervos;…
Principalele proprietăţi ale rădăcinii de tătăneasă sunt cele antiinflamatoare, regenerative epiteliale şi antitumorale. Sub acţiunea rădăcinii de tătăneasă stările inflamatorii se reduc, timpul de cicatrizare al rănilor, de consolidare a…
Patlagina sau Plantago major este o plantă perenă, ce face parte din familia Plantaginaceae, şi este specifică Europei, dar şi Asiei. Creşte în curţi, pe marginea drumurilor, pe câmpuri, însă…