„Cireșele îngrașă teribil”, avertizează nutriționistul Mihaela Bilic, care spune că, „pe un podium al fructelor care îngrașă, cireșele sunt primele”.
Motivul este cantitatea ridicată de zahăr pe care aceste fructe o conțin, explică specialistul.
„Iar acum mi se pare că cireșele, prin aceste ameliorări de soi, mi se par că sunt atât de dulci, îmi par aproape grețos de dulci, parcă sunt confiate. Adică sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, și nu neapărat că au fost cu pesticide, ci pentru că, sunt sigură, soiurile au fost ameliorate. Adică greu mai găsești cireșele alea apoase și fără gust pe care le aveau bunicii noștri în curte,” spune nutriționistul.
„Căpșunile măcar nu au risc pentru siluetă. Dar cireșele, pepenii și strugurii sunt bombă”, a spus, la Digi 24, nutriționistul Mihaela Bilic.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.