Mirosul şi gustul îmbietor al ceaiului de vişine amintesc de vremea copilăriei, de tarta cu vişine a bunicii, dar şi de proprietăţile lor antigripale, antianemice, energizante şi antidepresive. O compozitie recomandată: fructe de vişin – Cerasi Fructus, flori de hibiscus – Hibisci Flos, iarbă de roiniţă – Melissae Herba, fructe de măceş – Cynosbati Fructus, fructe de fenicul – Foeniculi Fructus, fructe de măr pădureţ – Piri mali Fructus, fructe de soc – Sambuci Fructus, rădăcină de lemn dulce- Liquiritiae Radix, arome.
Acţiune: vitaminizantă, reconfortantă. Mod de utilizare: infuzie – se toarnă o cană de apă clocotită peste 1 pliculeţ de ceai, se lasă în repaus 10 minute.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.