Studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt invitaţi marţi, 2.03.2021, începând cu ora 17.00, la o dezbatere interactivă despre alimentele tradiţionale şi despre certificarea calităţii produselor alimentare româneşti la nivel naţional şi european. Tema principală a întâlnirii de lucru va fi DOR - Denumirea de origine românească, invitatul special al dezbaterii fiind domnul Ştefăniţă Decebal Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Produsului Românesc şi reprezentatul Patronatelor la Comitetul Economic şi Social European. Domnul Pădure a urmat studii doctorale în domeniul Ingineriei Produselor Alimentare în cadrul Şcolii Doctorale a Universitaţii Dunărea de Jos din Galaţi, finalizând o teză de doctorat în domeniul certificării calităţii produselor tradiţionale româneşti. Dezbaterea se va desfăşura sub egida: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”, un citat promovat de Benjamin Franklin. Citat care de fapt înseamnă ceva de genul: spune-mi şi uit, învaţă-mă şi s-ar putea să-mi amintesc, implică-mă şi învăţ. Întâlnirea, organizată on-line pe platforma Microsoft Teams, face parte din seria evenimentelor organizate de Departamentul de relaţii cu studenţii şi orientare profesională (DOPS-SIA) şi de Compartimentul de Marketing Academic, dedicate studenţilor Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, care are ca scop principal orientarea formării educaţionale în acord cu cerinţele pieţei muncii şi ale angajatorilor.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.